Kelių narkotikų greitųjų testų panelė – tai greitas chromatografinis imunoanalizės metodas, skirtas kokybiškai nustatyti kelis narkotikus ir narkotikų metabolitus žmogaus šlapime. Šiuo testu tiriamos šios medžiagos: Kokainas (COC), Marihuana (THC), Metamfetaminas (MET), Metilendioksimetamfetaminas (MDMA), Fentanilis (FYL), Mefedronas (MEP).

Rezultatai per 5 minutes

Mėginys – šlapimas

  • Testo panelė
  • Pakuotės informacinis lapelis

Prieš tyrimą leiskite testui, šlapimo mėginiui ir (arba) kontroliniams mėginiams pasiekti kambario temperatūrą (15-30ºC).

 

  1. Prieš atidarydami maišelį, palaikykite jį kambario temperatūroje. Išimkite tyrimo plokštelę iš užspaudžiamo maišelio ir panaudokite ją per vieną valandą.
  2. Nuimkite dangtelį.
  3. Rodykle, nukreipta į šlapimo mėginį, vertikaliai panardinkite testo plokštelę į šlapimo mėginį bent 10-15 sekundžių. Panardinkite matuoklį bent iki banguotų linijų lygio, bet ne aukščiau rodyklės ant testo plokštelės.
  4. Uždėkite dangtelį ir padėkite bandymų plokštelę ant nesugeriančio lygaus paviršiaus.
  5. Įjunkite laikmatį ir palaukite, kol pasirodys spalvota (-os) linija (-os).
  6. Narkotikų juostelės rezultatas turėtų būti nuskaitytas po 5 minučių. Neinterpretuokite rezultato po 10 minučių.

NEIGIAMAS:* Kontrolinėje srityje (C) atsiranda spalvota linija, o testinėje srityje (T) atsiranda kita spalvota linija. Šis neigiamas rezultatas reiškia, kad šlapimo mėginyje esančios koncentracijos neviršija nustatytos konkretaus tiriamo narkotiko ribinės vertės.

*PASTABA: spalvotų linijų atspalvis bandymo srityje (T) gali skirtis. Rezultatas turėtų būti laikomas neigiamu, kai yra net ir silpna linija.

TEIGIAMAS: kontrolinėje srityje (C) atsiranda spalvota linija, o bandomojoje srityje (T) linijos nėra. Teigiamas rezultatas reiškia, kad narkotikų koncentracija šlapimo mėginyje yra didesnė už nustatytą konkretaus narkotiko ribinę vertę.

NEGALIOJANTIS: kontrolinėje srityje (C) nėra linijos. Labiausiai tikėtinos kontrolinės linijos nesėkmės priežastys yra nepakankamas mėginio tūris arba netinkami procedūros metodai. Dar kartą perskaitykite nurodymus ir pakartokite tyrimą atlikdami naują testą. Jei rezultatas vis tiek negalioja, kreipkitės į gamintoją.

Grįžti į viršų Drag